De beste hotels

De beste hotels in Maastricht zijn voor jou uitgezocht en op een rijtje gezet. Een verblijf in een van deze hotels maakt jouw trip compleet. Verken de stad en kom terug in het hotel om heerlijk tot rust te komen. In dit overzicht tref je de hotels met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Deze adresjes zijn allemaal te vinden in het centrum van Maastricht. Er is gekeken naar de opties met het beste ontbijt in Maastricht en de mogelijkheid tot parkeren in de binnenstad van Maastricht.

5. Amrâth Hotel DuCasque

Een van de beste hotels in Maastricht is het viersterrenhotel Amrâth Hotel DuCasque. Dit hotel is direct gelegen aan het Vrijthof. Vanwege de toplocatie van het Amrâth Hotel DuCasque zijn alle bezienswaardigheden binnen handbereik. Het interieur is geïnspireerd op de Art Deco stijl uit de jaren ’20. De luxueuze kamers beschikken over alles wat je nodig hebt voor een aangenaam bedrijf. Het restaurant is niet open voor lunch of het diner, maar ontbijten in het hotel is wel mogelijk. De ontbijtzaal kijkt uit op het Vrijthof. Het hotel beschikt over eigen parkeergelegenheid.

Amrâth Hotel DuCasque

4. Hotel Beaumont

Het volgende hotel, hotel beaumont, is gevestigd in een monumentaal pand. Bij de inrichting van de kamers is er rekening gehouden met het karakter en het verleden van het pand. Na een dagje sightseeing in Maastricht kun je hier heerlijk tot rust komen. Op je kamer zul je Rituals verzorgingsproducten, badjassen en slippers vinden. De kamers hebben ook een comfortabel bed, televisie en Nespresso koffieapparaat. In de omgeving van Beaumont zijn veel restaurants te vinden. Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en er is parkeergelegenheid bij het hotel.

 

Hotel Beaumont

3. Townhouse Designhotel

Een fijn hotel in het centrum van Maastricht is het Townhouse Designhotel. Het station is slechts 200 meter verwijderd van dit hotel. De markt en het beroemde Vrijthof liggen tevens op loopafstand. Dit prijswinnende hotel heeft veel authentieke en moderne elementen. Vintage wordt hier gecombineerd met hedendaagse designs. De vernieuwde lobby heeft iets weg van een knusse woonkamer. De kamers van het Townhouse zijn daarnaast ook stijlvol ingericht. Je kunt zelfs vragen om een goudvis op de kamer. Kortom, het is een uniek en luxe hotel.

 

Townhouse Designhotel

 

2. Kruisherenhotel Maastricht

Het Kruisherenhotel is een zeer bijzondere accommodatie gelegen aan het Kommelplein. Het hotel is namelijk gevestigd in een oud Kruisherenklooster uit de 15e eeuw. De bijhorende gotische kerk is samen met het klooster omgetoverd tot een uniek designhotel. In dit hotel komt het contrast tussen het heden en het verleden goed naar voren. Het Kruisherenhotel heeft 60 prachtige kamers. Elke kamer is op een andere manier ingericht, waardoor elke kamer uniek is. Het ontbijt wordt genuttigd op de entresol. Tijdens je verblijf kun je betaald parkeren in de binnenstad.

 

Kruisherenhotel Maastricht

1.  Kaboom hotel

Het Kaboom Hotel Maastricht is waarschijnlijk het beste hotel in Maastricht met een vriendelijke prijs. Het hotel omschrijft zichzelf als een nieuw soort budgethotel. Het hotel is goedkoop, maar daar merk je niks van totdat de rekening verschijnt. Gastvrijheid en een persoonlijke service staan voorop bij Kaboom Maastricht. Het is een trendy hotel met een unieke interieur. De bijzondere kamers zijn allemaal voorzien van een rainshower, grote televisie, toiletartikelen en een zeer comfortabel bed. Je hebt de gelegenheid om in het hotel te ontbijten. Kaboom Hotel Maastricht is slechts enkele stappen verwijderd van het centraal station.

Kaboom Hotel

Bent u misschien op zoek naar een goedkoop hotel? kijk dan hier.